Säljfast hyr ut lokaler till Karlshamns kommun

Säljfast har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Karlshamns kommun gällande lokaler till hemtjänsten i Asarum. I samband med att Folktandvården flytta upp ett plan till nybyggda lokaler tomställdes ca 630 kvm på plan 1 och det är denna lokal som kommer anpassa efter hemtjänstens krav och önskemål. Preliminär inflyttning är 1/11 2019. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett bra samarbete.

 

      


Ny hemsida

Säljfast lanserar en ny hemsida. Hemsidan och konceptet är utvecklat utav Säljfast hyresgäst Creative Army som är en reklam- och webbbyrå med bas i Kristianstad. Bland kunderna finns bl.a. AB Kristianstadbyggen, Sydställningar, Hansa Medical och Spolarna. Vi tackar för ett gott samarbete och en ny modern hemsida.

 


Ombyggnation till Acedemy of Retail and Business

Acedemy of Retail and Business startade under 2018 en ny utbildning i Kristianstad med inriktning mot ekonomi och handel. Skolan har under det första läsåret hyrt tillfälliga lokaler som under sommaren kommer anpassas till moderna utbildningslokaler. Arean kommer även utökas till ca 660 kvm.

 


Skandia flyttar in i moderna kontorslokaler

Vi är glada att Skandia valt och hyra lokaler på plan 2 i Kv. Härbärget 1,  Östra Boulevarden 60 i Kristianstad. Lokalerna kommer anpassas efter Skandias behov utav moderna och flexibla kontorslokaler med möjlighet till kundmöten. Inflyttning beräknas ske i februari 2019.

 


Snabbladdningsstation för elbilar i Sölvesborg

Säljfast har i samarbete med Bee Charging Solution och Enkla Elbolaget byggt en snabbladdningsstation för elbilar på handelsplatsen i Sölvesborg. Laddstationen har en kapacitet på 1 x 50 kW och 1 x 22 kW med möjlighet till laddning på fyra parkeringsplatser. I anslutning till laddningsstation har även en solcellsblomma placerats. Investeringen har delvis finansierats via stöd från Klimatklivet. 


Säljfast är årets företagare i Sölvesborgs kommun

Säljfast blev vid årets näringslivsgala i Sölvesborgs kommun utsedda till årets företag 2017. Vi vill rikta ett stort tack till alla hyresgäster och övriga samarbetspartners som gjort det möjligt.