Hållbar relining

Genom hållbar relining erbjuder vi kostnadseffektiva och anpassade lösningar som håller länge. Vi gör allt för att boende ska störas så lite som möjligt och erbjuder våra anställda en trygg och utvecklande arbetsmiljö. För att minimera vår inverkan på miljön ser vi regelbundet över de ämnen och material som vi använder. Repipe ser varje projekt som unikt och vi anstränger oss alltid för att hitta den bästa lösningen utifrån våra kunders särskilda förutsättningar. Vi vill driva utvecklingen i branschen framåt och ställer högre krav på oss själva än vad marknaden och lagstiftningen gör. Vårt arbete kvalitetssäkras årligen av RISE och vi följer branschföreningen BRiFs standard. 

 • En smart investering

  Hållbar relining genomförs till ett betydligt lägre pris än ett stambyte och är ett ekonomiskt val. Vår metod är effektiv och tar bara några dagar. Dessutom behöver vi inte riva bort rör eller bryta upp några golv eller väggar – det sparar pengar och minskar avtrycket på miljön.

 • Med hänsyn till klimatet

  Hållbar relining är ett miljömedvetet val då vi behåller de gamla rören och inte behöver riva upp golv eller väggar. Vi väljer metoder och material som är de bästa för människan och miljön samtidigt som vi håller oss uppdaterade inom forskning för att hitta ännu mer klimatsmarta lösningar.

  jonas jacobsson miljö
 • Våra medarbetare får oss att växa

  Genom att erbjuda en attraktiv och utvecklande arbetsmiljö lyckas vi knyta till oss de bästa medarbetarna i branschen. Alla som jobbar hos oss ska känna att de får utrymme att utvecklas, goda karriärmöjligheter och bidra till att vi tillsammans blir starkare – vi kallar det för social hållbarhet. Att jobba på Repipe ska vara något att vara stolt över – det gynnar även våra kunder och de boende som möter oss på våra uppdrag. Med vår metod ser vi även till så att de boende störs minimalt under arbetets gång. 

  Mamma leker med sitt barn i sitt hem

Relining som håller länge

För att en relining ska vara säker och hålla länge är det viktigt att den genomförs på rätt sätt. Varje projekt är unikt och förbereds noggrant innan vi sätter igång. Repipes metoder är kvalitetssäkrade och vi driver på för att göra hela branschen bättre för dig som kund. Kolla in filmen nedan för att lära dig mer om grunderna i en hållbar relining.

hero 1

Första steget mot en tryggare vardag

När ni kommit fram till att hållbar relining är rätt metod för er så sätter vi igång en noggrann projektering. Tack vare vår långa erfarenhet så ser vi till att hitta rätt lösning för just era förutsättningar. Tillsammans ger vi nytt liv åt ert avloppssystem, gör vardagen bättre för de boende och höjer samtidigt värdet på er fastighet.